Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
AGILITYN VALMENNUSRYHMÄ

Ryhmään voivat hakea Koirakeitaan agilityryhmissä jo treenaavat koirakot, jotka kaipaavat lisätreeniä ja tavoitteellisuutta harjoitteluun. Valmennusryhmällä on noin kaksi kertaa kuussa treenit (2 koiraa kerrallaan) torstaisin klo 15:45-16:45.

Kaikki valmennusryhmäläiset treenaavat tällä hetkellä myös samassa ryhmässä maanantaisin klo 18:15-19:30. Valmentajana ryhmässä toimii Mia, jolla yli 20 vuoden kokemus lajista kilpailijana ja kouluttajana. Neuvoja voi kysellä tarvittaessa Mialta myös puhelimitse/sähköpostilla. Omasta edistymisestä ja tavoitteista pidetään myös päiväkirjaa. Valmennusryhmäläisille on tarjolla omaharjoitteluvuoroja noin kaksi kertaa viikossa Koirakeitaan hallilla. Pyrimme järjestämään lisäksi myös erikoiskoulutuksia/luentoja/treenejä.

2013-2014 kaudella valmennusryhmä on käynyt Ulla Kaukosen hyppytekniikkaluennolla ja Ulla on käynyt säännöllisen epäsäännöllisesti kouluttamassa torstaivuroilla. Vieraan paikan treeniä on tehty pikkujoulujen merkeissä Vihdin agilityhallilla ja grilli-illan merkeissä kesäkuussa Mian omalla kentällä Vihdissä. Mervi Suihko on pitänyt ryhmälle luennon/keskustelutilaisuuden koiran lihashuollosta. Valmennusryhmä on myös järjestänyt vauhdikkaan agilitynäytöksen Koirakeitaan synttärijuhlassa helmikuussa. Epävirallisissa kisoissa on myös käyty yhdessä. Valmennusryhmäläiset ovat saaneet kokeilla ohjata taitavia kisakoiria ja nähdä omien koiriensa suoritukset taitavien ja kokeneiden ohjaajien käsissä.

2015 valmennusryhmän ohjelmassa on ollut mm. Vappu Alatalon psyykkinen valmennus-ilta, avoimet ovet treeneissä, fysioterapeutin vetämä fysiikkatreeni, Hannamari Niemisen pitämä rytmitystreeni, sekä Teemu Linnan koulutus Kirkkonummella. Valmennnusryhmäläiset ovat myös osallistuneet muutaman kerran muiden ryhmien kouluttamiseen. Myös Janita Leinosen koulutuspäivä järjestettiin Turussa.

2016 teimme viikonlopun kisamatkan Turkuun. Kaikki pääsivät starttaamaan useamman radan ja yhdessä sitten katseltiin hotellilla videoita suorituksista.  Valmennusryhmä oli syksyllä myös mukana järjestämässä epävirallisia kisoja Koirakeitaalla. Ja osa ryhmästä osallistui Juha Oreniuksen koulutukseen Vantaalla.

2017 keväällä harjoittelimme vieraammassa paikassa Lägin hallilla.


Ryhmään voivat hakea kaikentasoiset treenaamiseen sitoutuvat ja panostavat koirakot. Jos kiinnostuit, laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: mia@koirakeidas.com. Hinta 85€/kk, sisältää 2 pienryhmätreeniä Koirakeitaalla, yhteydenpito valmentajaan, omatoimiset vuorot Keitaalla. Erillisistä yhdessä sovituista lisäkoulutuksista/luennoista pieni lisämaksu tilanteen mukaan.


Ryhmään kuuluvat: Lenni, Lasse, Breco, Lyyli ja Milton
TÄYNNÄ

Tiedustelut valmennusryhmästä voi laittaa osoitteeseen info@koirakeidas.com
Voit myös ilmoittautua jonoon ryhmään. Tarjoamme sitten paikkaa, heti kun sellainen vapautuu.
Ilmoittautuminen


 KOIRAKOULU KOIRAKEIDAS OYKoirakeitaan toimitiloista
löytyy kaksi koulutustilaa:

AGILAGUUNI - Jutagrassin joustokerroksella ja tekonurmella pinnoitettu 400 m2 agilityn koulutustila

ÄLYDYYNI - n. 300m2 neulahuopamattopohjainen koulutustila.

KOIRAKOJU- myymälä
avoinna ma-to 16-21, pe 11-16
sekä kurssien ja tapahtumien yhteydessä.

Kaksi wc:tä sekä lisäksi erillinen vesipiste

Yhteydenottolomake

Mia   p. 044 5830 776
Katri p. 044 3566 729

info@koirakeidas.com

Vantaanpuistontie 29
(Åbyntie 2)
01730 Vantaa

Meillä käy pankkikortti

   Meillä kelpaa agilitytuntien maksuun:

   Smartum
Sporttipassi

Liity postituslistallemme niin saat mm. ennakkotietoja kursseistamme ja tapahtumistamme ! Lähetämme postituslistatiedotteita muutaman kerran vuodessa.


Pidätämme oikeudet muutoksiin
Yläpalkin kuvat: Monna Rantanen