Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
Ilmoittautuminen

Ilmoittautuessasi jatkuvaan ryhmään, voit halutessasi kirjata ilmoittautumislomakkeeseen kaikki ne ryhmät, jotka sinulle aikansa puolesta sopisivat. Voit ilmoittautua myös jonoon johonkin tiettyyn ryhmään, tai vain ilmoittaa minkä lajin ryhmään haluat, niin olemme sinuun sitten yhteydessä kun paikkoja vapautuu.
Ilmoittautuminen ryhmään on sitova ja astuu voimaan siinä vaiheessa kun kuittaat ottavasi ryhmäpaikan vastaan. Irtisanoutumisaika on irtisanoutumiskuukausi + seuraava kuukausi.


Laskutus ja poissaolot

Kaikkien jatkuvien ryhmien hinta on 18,50€/kerta. Laskutus tapahtuu kuukausittain sähköpostilla. Emme hyvitä poissaoloja rahallisesti, vaan poissaolotunteja voi käydä korvaamassa itsenäisesti elokuusta 2016 alkaen ti klo 21-22 (hieman jälkeen yhdeksän pääsee aloittamaan) ja su 12:30-13:30 korvausvuoroilla.
Poissaolot on korvattava kuluvan kauden (tammi-kesä, elo-joulu) aikana. Edellä mainittu korvauskäytäntö koskee myös sairaspoissaoloja, poikkeuksena hyvissä ajoin etukäteen tiedettävät pidemmät sairaspoissaolot esim. leikkauksen takia. Nämä voimme hyvittää rahallisesti, kunhan tiedämme poissaolon hyvissä ajoin etukäteen ja pystymme ottamaan toisen koirakon tilalle ryhmään sairasajaksi.
HUOM! Ryhmästä irtisanoutumisen jälkeen ei voi korvaustunneilla enää käydä.


Juoksut


Juoksuinen narttu saa osallistua treeneihin housut jalassa.


Kennelyskä


Kennelyskään sairastunutta koiraa ei saa halliin tuoda. Koiran on oltava oireeton 2 viikkoa, ennen treeneihin palaamista. Jos perheen toisella koiralla puhkeaa kennelyskä, ei toistakaan saa treeneihin tuoda. Jos koira kuitenkin on yskästä jo parantunut, voi se kahden viikon varoajan jälkeen tulla treeneihin, vaikka tauti kotona vielä jollakin koiralla olisi. Kennelyskästä aiheutuvat poissaolot korvataan samalla tavalla kuin muutkin poissaolot.

 KOIRAKOULU KOIRAKEIDAS OYKoirakeitaan toimitiloista
löytyy kaksi koulutustilaa:

AGILAGUUNI - Jutagrassin joustokerroksella ja tekonurmella pinnoitettu 400 m2 agilityn koulutustila

ÄLYDYYNI - n. 300m2 neulahuopamattopohjainen koulutustila.

KOIRAKOJU- myymälä
avoinna ma-to 16-21, pe 11-16
sekä kurssien ja tapahtumien yhteydessä.

Kaksi wc:tä sekä lisäksi erillinen vesipiste

Yhteydenottolomake

Mia   p. 044 5830 776
Katri p. 044 3566 729

info@koirakeidas.com

Vantaanpuistontie 29
(Åbyntie 2)
01730 Vantaa

Meillä käy pankkikortti

   Meillä kelpaa agilitytuntien maksuun:

   Smartum
Sporttipassi

Liity postituslistallemme niin saat mm. ennakkotietoja kursseistamme ja tapahtumistamme ! Lähetämme postituslistatiedotteita muutaman kerran vuodessa.


Pidätämme oikeudet muutoksiin
Yläpalkin kuvat: Monna Rantanen