Vastuuhenkilön nimi  
Katuosoite, postinumero JA postitoimipaikka  
Puhelinnumero  
Sähköpostiosoite  
Lisätietoja  
  

hallin käyttösopimus

Vuokralaisen sopimus hallin käytöstä
Vantaanpuistontie 29, tila nro.5

- Älydyynissä on mattopohja, Agilaguunissa tekonurmi. Ei ulkojalkineissa koulutustiloihin.
- Vuokralaiset huolehtivat etteivät koirat tee tarpeitaan halliin.
  Pissa/kakkamaksu on 10€.
Vahingon sattuessa tulee sen päälle kaataa pesunestettä (kannussa rikkaimurin luona) ja imuroida sitten nesteet pois rikkaimurilla. Imuri tulee käytön jälkeen avata ja tyhjentää sekä huuhdella. Kun imurissa on nestettä, älä käännä sitä ylösalaisin, ettei imurin moottori kastu. Isomman vahingon sattuessa, kerää jätös kakkapussiin ja vie ulkoroskikseen ja siivoa rikkaimurilla vahinkokohta huolellisesti. Älä heitä isoa paperimäärää ja jätöstä wc-pönttöön!!

- Koirat on pidettävä kytkettyinä hallin pihalla, sekä yleisissä tiloissa.

- oma vuoro alkaa minuutilleen silloin kun se on sovittu, ethän häiritse edellisten harjoituksia!
- Vuokraaja/vastuuhenkilö huolehtii, ettei kukaan hänen aikanaan tilaa käyttävä päästä koiriaan tarpeilleen muiden yritysten edustoille, eikä viereisen omakotitalon portille, vaan metsikköön tai ison tien reunaan. Jätökset on myös kerättävä.
- Autot tulee pysäköidä Åbyntien oikeaan laitaan (ei omakotitalon portille), tai Koirakeitaan edustalle piha-aluelle.
- Koirakeidas Oy voi halutessaan pyytää vuokraajilta osallistujalistan paikalla olleista henkilöistä
- Juoksuiset nartut saavat tulla tilaan vain housut jalassa.
- Vuokraaja toimii tilassa omalla vastuullaan
- Jos hallilla ei ennen vuoroa ole ketään avaamassa ovea vuokralaiselle, niin vuokralaiselle annetaan numerokoodi,  jolla saa ulko-oven vieressä olevasta avainlokerosta avaimen.      
Avain säilytetään lokerossa ja vuokralainen huolehtii, että avain on paikallaan lokerossa hänen lähtiessään hallilta. Jos seuraavat vuokralaiset eivät pääse sisälle halliin sen takia, että avainta ei ole laitettu takaisin lokeroon, voi Koirakeidas periä 100e unohdussakon.
-Vuokraajalla on oikeus käyttää tilan kalustoa (esteet, näyttelypöydät). Hallin vuokraajat ovat velvollisia korvaamaan heidän vuokra-ajallaan rikkoutuneet esteet ja muun kaluston Koirakeidas Oy:lle. 
- Lähtiessään tilasta tulee vuokraajan huolehtia siitä, että valot sammutetaan, lämmittimet jätetään päälle (noin 22 asteeseen jos termostaatti) ja että sekä koulutuspuolen ovi, että ulko-ovi menevät lukkoon.
- varatessasi hallivuoron sitoudut sen maksamaan, vaikka et vuorollesi pääsisikään

 

VUOKRAAJAN TIEDOT/LASKUTUSTIEDOT