Arkitottelevaisuus PRO-kurssi ma 9.9., 16.9., 23.9., 30.9., 7.10. ja 14.10. klo 17-18

175.00

Haluatko todella panostaa pentusi arkitottelevaisuustaitoihin ja luoda hyvää pohjaa yhteiselollenne ja tuleville harrastuksille?
Kurssi on tarkoitettu vähintään 4kk ikäisille pennuille. Voit aloittaa opintopolkunne tästä kurssista, tai tulla tälle kurssille syventämään tietotaitoa Taaperokurssin tai tavallisen arkitottelevaisuuskurssin jälkeen.
Kurssilla käydään laajasti ja monipuolisesti läpi tärkeimpien arjen taitojen opettamista, koulutustekniikkaa, eri palkkaustapoja ja koiran motivointia. Motivaatio laitetaan kuntoon testaamalla erilaisia palkkanameja (namimaistatus sisältyy kurssiin) ja leluja, sekä harjoittelemalla näiden käyttöä erilaisissa tehtävissä. Tutustutaan myös tehokkaan etäpalkan käyttöön.
Arkitottelevaisuusasioissa harjoitellaan mm. kontaktia ohjaajaan, hihnakäytöstä, tervehtimisiä, paikallaoloa, omalle paikalle menemistä ja rahoittumista, koiran käsittelyä, luoksetuloa ym. Koulutamme asioita hyödyntäen kohdetyöskentelyä ja sheippaamista, jolloin koira oppii itse tarjoamaan toimintoja ohjaajalleen. Harjoittelemme naksuttimen oikeanlaista ja oikea-aikaista käyttöä oikean halutun toiminnon merkkaamisessa koiralle. Käymme myös läpi muutamia kropankäyttöharjoituksia, tulevia harrastuksia ajatellen. Kurssilta saat oman naksuttimen, kurssimateriaalin kansiossa, sekä todistuksen. Kurssille otetaan max 5 koirakkoa. Koulutuskielenä kurssilla suomi. Kouluttajana Salla.

5 varastossa

Kuvaus

Maanantaisin klo 17-18 Älydyyni-koulutustilassa

9.9.
16.9.
23.9.
30.9.
7.10.
14.10.

(6 kurssikertaa)

 

Lisätiedot

Kuukausi

Syyskuu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Arkitottelevaisuus PRO-kurssi ma 9.9., 16.9., 23.9., 30.9., 7.10. ja 14.10. klo 17-18”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *